Contact

Urgent Cargus S.A.
Sediul Central

Magurele, str. Atomistilor nr.99 – 115, Copr C1, jud. Ilfov, Romania

Cod Postal 077125
CUI : RO3541906
RC J23/344/2013

 

Punct de lucru Cargus
Tunari, Soseaua de Centura Nr. 32A, jud, Ilfov, Romania
Cod Postal 077180

021 9330

pentru Bucuresti

021 9282

pentru provincie

MAP

 

Pentru comenzi ne puteti contacta:

Telefonic, la numarul Cargus Contact Center de mai jos

021 9330 - din Bucuresti

021 9282 - din Provincie

Fax: (021) 351 02 00

 Click to mail contact@cargus.ro

 Click to chat

 Comanda online

 Sugestii

Restul departamentelor pot fi contactate astfel:

Customer Service - contact@cargus.ro

Comercial - sales@cargus.ro

Resurse umane - cariere@cargus.ro

 

Pentru ca vrem sa fim aproape de tine am creat o retea nationala de centre Cargus.


In fiecare centru de expedieri Cargus, personalul nostru specializat iti sta la dispozitie cu informatii si suport pentru:

  • preluare expedieri
  • livrare expedieri
  • consultanta expedieri (informatii despre tarife, timp tranzit, etc)
  • servicii cu valoare adaugata
  • consultanta pentru ambalarea coletelor

 

In centrele Ship & Go Cargus regasiti urmatoarea gama de servicii : Cargus Express, Cargus Matinal, Serviciul Express Dox 0.5, Serviciul Express Box 5 si Serviciul Express Box 10.
In centrele Ship & Go Partener Cargus regasiti urmatoarea gama de servicii(preluari expedieri): Serviciul Express Dox 0.5 , Serviciul Express Box 5 si Serviciul Express Box 10.
Din centrele Ship & Go Partener Cargus nu se efectueaza livrari expedieri.
 

Pentru ca stim ca orice colaborare se bazeaza pe seriozitate, pe respectarea termenelor si a promisiunilor facute, Cargus va sustine si va este alaturi cu servicii de calitate, care sa va ajute sa onorati angajamentele facute partenerilor dumneavoastra de afaceri.

Cateodata, serviciile Cargus nu se ridica la standardele inalte pe care le asteptati. In acest caz, Gian Sharp (Director General) si Anda Bucsan (Director de Relatii cu Clientii) doresc sa cunoasca personal reclamatia dumneavoastra.

 

Stim de asemenea, ca mii de clienti au deplina incredere in serviciile Cargus, iar daca acestea v-au facut o impresie placuta, Gian Sharp si Anda Bucsan sunt nerabdatori sa o cunoasca.


Parerea dumneavoastra despre serviciile Cargus de care ati beneficiat este foarte importanta pentru noi, deoarece reprezinta o oportunitate de imbunatatire a activitatii, pentru a va oferi cele mai bune servicii. Selectati ori Gian Sharp, ori Anda Bucsan si adresati-le ceea ce doriti sa le comunicati. Va rugam sa va lasati in email si numarul dumneavoastra de telefon daca doriti sa fiti apelati!


Gian Sharp si Anda Bucsan se vor asigura ca reclamatia dumneavoastra este tratata imediat si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.


Daca aveti nevoie de asistenta imediata, va rugam sa contactati Departamentul de Relatii cu Clientii.

Gian Sharp
Gian Sharp Director General Este usor sa vorbesti despre succes, dar nu trebuie sa uitam nicio clipa ca succesul se datoreaza modului in care asculti si analizezi experientele clientilor tai, fie ele bune sau rele. email Gian Sharp
Anda Bucsan
Anda Bucsan Director de Relatii cu Clientii A face cunostinta este primul pas. A continua impreuna este un progres. A colabora impreuna reprezinta calea catre succes. Cred cu tarie ca nu exista probleme, ci doar oportunitati de imbunatatire. Iar excelenta nu reprezinta pasul final, ci este un proces continuu. email Anda Bucsan

 

Cargus International SA si Urgent Curier SA au fuzionat, iar noua entitate juridica se numeste Urgent Cargus SA.
Pana la definitivarea ofertei comerciale comune, va rugam sa consultati ambele oferte de pret diponibile pe www.urgent-curier.ro si www.cargus.ro.

ATENTIE: Acest site foloseste cookie-uri