021 9330 021 9282

Cargus a deschis un nou depozit la Buzău, în urma unei investiții de 500.000 euro

Continuăm să ne extindem!

Cargus a deschis un depozit standardizat și modern, la Buzău, în urma unei investiții de 500.000 de euro. Noul depozit are la bază un concept adaptat pentru industria de curierat, care permite curierilor să își reducă timpul petrecut la depozit, să își optimizeze rutele și să livreze mai rapid coletele.

Pentru a marca acest pas important în evoluția companiei, am organizat un workshop-eveniment marți, 11 mai, la noul depozit din Buzău. Și, pentru că ne dorim să celebrăm realizările aproape de prieteni, am avut alături de noi reprezentanți ai autorităților publice locale, prin doamna Marieta Boloș – subprefect al Județului Buzău, parteneri Cargus – au fost prezenți colegi și reprezentanți ai presei, depozitul marcând un nou pas și în angajamentul nostru față de clienții și partenerii noștri.

Deschidere depozit Cargus Buzau

Din partea Cargus, au luat cuvântul Diana Gheorghe, Chief Operating Officer, Anda Bucșan, Customer Service Director și Ciprian Rozoleanu, Commercial Director, iar din partea autorităților, doamna Marieta Boloș, Subprefect al Județului Buzău. După scurtele lor intervenții, în care au trecut în revistă beneficiile depozitului pentru Cargus, clienții și partenerii noștri și, respectiv, investițiile în Buzău, a urmat o sesiune de dialog cu presa locală și un tur al depozitului pentru invitați.

„Dorim să ne extindem într-un mod cât mai eficient și agil, iar depozitul de la Buzău este încă un pas în această direcție. Principalul său avantaj este tocmai faptul că nu oferă un spațiu mare de depozitare, ci instrumente moderne de logistică prin care curierii descarcă și încarcă rapid vehiculele. Ca atare, coletele clienților noștri sunt procesate mult mai eficient. Astfel, atât curierii au de beneficiat din această investiție, optimizându-și rutele și fiind mai productivi în fiecare zi, cât și clienții din zona respectivă, printr-un standard de livrare ridicat.”, a declarat Diana Gheorghe, Chief Operating Officer, Cargus.

 

Mondern și flexibil – o nouă viziune pentru depozitele noastre

Depozitul de la Buzău are o suprafață operațională de 1.385 mp, la care se adaugă spațiul de 280 mp dedicat birourilor. Datorită rampelor și porților de tip drive-in, depozitul are un model cross-docking, care permite procesarea unei game largi de greutăți și volume și descărcarea și încărcarea mai rapidă a vehiculelor. Astfel, Cargus oferă atât curierilor, cât și clienților o calitate ridicată a serviciilor, ca urmare a unei performanțe de timp îmbunătățite și a opțiunilor flexibile de intrare și ieșire pe rute a curierilor. Rezultatul final constă în livrări de calitate mai rapide.

Structura include, de asemenea, un punct Ship & Go, conceptul Cargus creat ca opțiune integrată de livrare la domiciliu pentru clienți. În noul format, punctul Ship & Go încorporat în depozit oferă clienților o imagine unificată pentru serviciile Cargus prestate de la preluare până la livrare.

Am ajuns să ne cunoaștem!

Cargus este cea mai experimentată companie de pe piața de servicii de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat persoanelor fizice și juridice printr-o rețea națională de 56 centre Ship & Go, unde clienții pot ridica sau depune colete spre livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 centre operaționale și o echipă de peste 2.450 curieri care efectuează peste 40 milioane de livrări pe an.

 

Hai, să ne cunoaștem!

Multumim!

Echipa Cargus

Ne poti urmari si pe Facebook

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.