021 9330 021 9282
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Table of Contents
< All Topics
Print

Cum pot trimite un colet?

Te întrebi cum trimit un colet ca să ajungă la destinație rapid, în condiții bune și la tarife avantajoase? Răspunsul este simplu: prin Cargus, compania care furnizează servicii de curierat și fulfillment în România de peste 30 de ani.

Cu Cargus ai mai multe opțiuni de livrare: livrare la adresă, livrare la adresă 12:00, livrare la adresă 09:00, livrare sâmbătă, livrare la Ship & Go.

În plus, Cargus lansează o nouă soluție de livrare pentru clienții individuali: simplă, flexibilă, indiferent de distanță. Clienții individuali pot alege dintre patru tipuri de colete, doar în funcție de dimensiune, fără să mai conteze greutatea coletului.  

Iată cum trimiți un colet prin curier, chiar și atunci când greutatea pachetului este mai mare. Dacă produsul intră în cutie, Cargus îl livrează. Clienții care pot beneficia de această soluție sunt cei individuali – persoane fizice sau companii care nu au un contract activ cu Cargus, iar prețul livrării pornește de la 14 lei. Livrarea se poate face direct în Ship & Go sau la adresă.

Beneficiezi de același tarife avantajoase, indiferent de localitatea unde expediezi coletul și de distanța pe care o va parcurge. Accesează noile oportunități de expediere colete   din aplicația Cargus Mobile sau din aplicația web MyCargus de pe site-ul companiei.

Astfel, trimiți colete prin Cargus cu efort minim și eficiență maximă!

Previous Cum generez AWB?
Next Lista de prețuri si dimensiuni