021 9330 021 9282
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Table of Contents
< All Topics
Print

Lista de prețuri si dimensiuni

Ai mai multe opțiuni pentru expediere colete prin Cargus, ca să alegi de fiecare dată cea mai bună variantă pentru tine, în funcție de lista de prețuri pentru expediere colete. Tarifele sunt actualizate în permanență și se aplică reduceri, oferte promoționale și campanii cu super premii.

Pentru expediere internațională, ai la dispoziție cele mai bune prețuri, iar livrarea se face rapid, în condiții de maximă siguranță pentru colete, paleți, pachete ș.a. Distanța nu contează. Te întrebi cât costă să trimit un colet prin poștă în Italia, cu teama că vei plăti sume mari pentru o astfel de expediție colete?

Cu Cargus scapi de această problemă, pentru că tarifele sunt avantajoase, așa cum ai observat și din lista de prețuri. Când spunem oriunde, chiar la asta ne referim. Află cât costă să trimiți un colet în Anglia, cât costă să trimiți un colet în Belgia, cât costă să trimiți un colet în Germania sau chiar poți să cercetezi cât costă să trimiți un colet în China.

Cargus aduce lumea mai aproape de tine și de nevoile tale, pentru expediere rapidă, sigură și la tarife excelente. Prin curierat Cargus, ai toate coletele într-un singur loc, poți să le expediezi zilnic, fără efort, din aplicația web sau din aplicația mobilă. Poți să achiți cash, cu cardul sau prin plata online.

Previous Cum pot trimite un colet?
Next Livrare cu verificare