Utile13.05.22

Precizări cu privire la incidentul de la depozitul din Oradea

AutorEditor Cargus
Numărul de vizualizări4177
Numărul de comentarii0

Stimați clienți,

 

În cursul acestei zile a avut loc un incendiu în parcul industrial aflat pe Calea Borșului, din Oradea, unde este localizat și unul dintre depozitele Cargus. Echipaje din cadrul ISU Bihor au intervenit imediat pentru localizarea și stingerea incendiului.

Echipele Cargus s-au mobilizat rapid pentru a evacua în siguranță cei aproape 80 de angajați care își desfășurau activitatea în depozit la acel moment, conform protocoalelor existente. Nu există victime sau răniți printre angajații Cargus și vom rămâne alături de colegii noștri în cazul în care vor avea nevoie de suport.

Monitorizăm situația și colaborăm cu autoritățile pentru securizarea zonei. Am activat protocoale și echipele din teritoriu, care asigură continuarea desfășurării activității – coletele care urmau să fie prelucrate în depozitul din Oradea au fost deja redirecționate către Timișoara, Arad și Brașov și dezvoltăm soluții pentru relocarea temporară a activității.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca experiența pe care o aveți cu Cargus să nu aibă de suferit.

Vom reveni cu informații pe măsură ce vom primi mai multe detalii de la autoritățile și echipele aflate la fața locului.

 

Echipa Cargus

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.
TAGS


Autor

Editor Cargus