021 9330 021 9282

Partener Ship & Go


Administrezi o afacere? Creste-ți veniturile cu Cargus!

Alatura-te retelei noastre de puncte Partener Ship & Go si vezi cat de usor este sa cresti veniturile si sa castigi si clienti noi. Tot ce trebuie sa faci este sa le oferi posibilitatea de a primi si expedia coletele din locatia ta.

Administrezi o afacere? Creste-ți veniturile cu Cargus!

Alatura-te retelei noastre de puncte Partener Ship & Go si vezi cat de usor este sa cresti veniturile si sa castigi si clienti noi. Tot ce trebuie sa faci este sa le oferi posibilitatea de a primi si expedia coletele din locatia ta.

Ce este un punct Ship & Go?


Reteaua Ship & Go este o retea de puncte Cargus prin care oferim optiunea de primire si expediere de trimiteri postale catre clientii nostri. Punctele noastre sunt localizate, printre altele, in locatii precum magazine sau centre de prestari servicii- oriunde clientii pot sa aduca in mod facil un colet, rezolvand in acelasi timp si alte treburi zilnice. Programul nostru functioneaza dupa reguli simple – partenerul ofera posibilitatea de ridicare sau expediere a unui colet din locatia administrata de el, iar noi platim un comision pentru fiecare.  Alatura-te comunitatii, te asteapta venituri suplimentare si clienti noi.

Ce poti castiga?


Profit extra

Venitul din comisioane poate fi adaugat la costul cu salariile sau investit in dezvoltarea companiei.

Clienti extra

Clientii nostri, care vor veni sa ridice sau expedieze in locatia ta, pot sa acceseze si serviciul tau.

Promovare

Ca si partener Cargus, vei beneficia de promovare pe platformele noastre

Cum  va functiona colaborarea noastra?


Cand te alaturi celei mai bune retele de puncte Partener Cargus, iti vom oferi training si toate resursele necesare. Vei avea nevoie de putin spatiu pentru depozitarea coletelor aduse de curierii si clientii nostri. Zilnic, curierii vor avea curse zilnice pentru ridicare sau livrare in locatie, iar contul tau va fi creditat pentru fiecare serviciu realizat.

Si profitul extra nu este ultimul beneficiu pentru afacerea ta!

1

Completeaza
formularul
de inscriere.
Te vom contacta
curand

2

Iti vom furniza
materialele necesare,
oferim acces la platforme
si le implementam
in locatia ta.

3

Clientii vor veni
sa ridice sau sa predea
coletul, care va fi
ridicat mai tarziu
de catre curierul nostru.

4

Comisionul din
procesarea fiecarui
colet
ajunge direct
in buzunarul tau.

Slide VEZI CE AU AVUT ALTII DE CASTIGAT Dna. Mariana este proprietarul unei florarii locale. Clientii care aduc colete isi aduc aminte deseori de zile de nume sau aniversari si astfel ajung sa cumpere si flori. Deci pe langa comisionul aferent coletelor, Mariana a castigat si cativa clienti noi in acest mod. Ea castiga aproximativ 1,000 Ron lunar ca si comision. Slide VEZI CE AU AVUT ALTII DE CASTIGAT Dna. Mariana este proprietarul unei florarii locale. Clientii care aduc colete isi aduc aminte deseori de zile de nume sau aniversari si astfel ajung sa cumpere si flori. Deci pe langa comisionul aferent coletelor, Mariana a castigat si cativa clienti noi in acest mod. Ea castiga aproximativ 1,000 Ron lunar ca si comision.

Esti si tu interesat?

Ne distingem prin calitate si capacitate! Preia rolul tau si reuseste!


   • 49 unitati  in toata Romania si 5 centre de sortare.

   • 50.000.000 expedieri livrate anual

   • 2,500 curieri livreaza zilnic.

   • Reteaua Ship & Go dimensionata la peste 1000 puncte la nivel national