021 9330 021 9282
11/02/2021 Andreea Radu

Ziua internațională a femeilor și fetelor în știință

11 Februarie 2021- Femei in prima linie de lupta impotriva Covid-19

Începând cu anul 2015, prin eforturile Națiunilor Unite, data de 11 februarie marchează Ziua internațională a femeilor și fetelor în știință. Această zi își propune să onoreze, la nivel global, implicarea femeilor în știință, tehnologie, inginerie și matematică. 

Este totodată o oportunitate de a promova accesul deplin și egal și participarea la știință pentru toate femeile. Egalitatea de gen este o prioritate globală pentru UNESCO, iar sprijinul tinerelor, educația lor și capacitatea deplină de a-și face auzite ideile sunt pârghii pentru dezvoltare și pace.

Cargus se alătură temei din acest an: ”Femei în prima linie în lupta împotriva COVID-19”, îndemnând la conștientizarea și recunoașterea realizărilor și eforturilor depuse de femei în urmarea pasiunilor lor cu înclinații științifice și tehnice. 

Alături de contribuția colegelor noastre am implementat măsuri de prevenție împotriva infectării cu COVID-19, lansând în decursul anului 2020 un nou serviciu, foarte important pentru perioada prin care trecem cu toții – Livrarea cu contact redus. 

Urmărește mișcarea globală #WomeninScience pe Facebook și Instagram!

, ,