021 9330 021 9282
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Table of Contents
< All Topics
Print

Cum achiți rambursul?

Pentru plata ramburs la curier, Cargus îți pune la dispoziție mai multe metode de plată, ca să alegi de fiecare dată ce îți convine. Iată ce înseamnă ramburs la curier și cum poți plăti curierului:

Plata cu cardul la curier

Plata cu cardul la curier este o modalitate de plată comodă și sigură. Poate fi efectuată cu orice card, direct la curier. Informează curierul că vrei să achiți contravaloarea coletului cu un card bancar. După efectuarea plății, curierul îți va furniza confirmarea tranzacției. 

Plata cu numerar

Poți să plătești cu numerar contravaloarea rambursului. Această plată ramburs la curier se face în momentul livrării coletului la adresa de destinație sau la punctele Cargus Ship & Go pe care le-ai selectat.

Dacă vrei să ridici un colet ramburs dintr-un punct Ship & Go, asigură-te că este o locație proprie Cargus; doar astfel vei putea plăti cu numerar.

Plata online prin link de plată securizat

Achiți ramburs rapid și ușor prin plata online pentru coletele colectate din punctele Cargus Ship & Go. Primești notificare prin email sau SMS atunci când coletul ajunge la punctul Ship & Go și un link către website-ul Cargus, cu opțiunea de a face plata online cu link securizat prin procesatorul de plăți EuPlatesc.ro. 

Dacă ești deja la un punct Cargus Ship & Go și vrei să plătești online, dar nu ai primit notificare anterior, solicită personalului Cargus să-ți genereze pe loc un link de plată. Astfel, poți plăti rambursul online înainte să ridici pachetul și primești confirmarea tranzacției într-un email separat.

Plata prin link  în locațiile SHIP & GO CE reprezintă inovația Cargus pentru digitalizarea serviciilor de curierat. Coletele ramburs pot fi ridicate în termen de trei zile lucrătoare din punctele Ship & Go, așa că ai mai mult timp și mai multă flexibilitate la primirea coletelor.

Previous Ce este un AWB?
Next În cât timp se livrează comanda?