021 9330 021 9282

CUM POT PLĂTI RAMBURSUL?


Înțelegem ca vrei să ai opțiuni privind achitarea rambursului pentru expedierea pe care urmează să ți-o livrăm, tocmai de aceea am implementat modalitățile preferate pentru a face plata. Nu uita ca poți utiliza oricare dintre metode în mod independent pentru a plăti rambursul.

METODA 1

Plata cu cardul la curier

Cea mai comodă modalitate de plată, cu orice card, pe care o efectuezi direct la curier. Este suficient să informezi curierul că vrei să plătești cu cardul valoarea rambursului. Curierul îți va emite o confirmare de procesare reușită a tranzacției

METODA 2

Plata cu numerar

Ca și destinatar al unui colet, sigur cunoști această modalitate de plată cel mai bine.

Plata rambursului poate fi efectuată cu numerar în momentul livrării unui colet de către curier la adresă, dar și la punctele proprii Cargus Ship & Go selectate.

Dacă dorești să ridici coletul dintr-o locație Ship & Go și dorești să achiți în numerar, te rugăm să fii atent ca aceasta să fie o locație proprie Cargus. Informația este indicată pe profilul locației de pe pagina Găsește o locație Ship&Go

Găsește o locație Cargus Ship & Go

Cel mai apropiat punct Cargus Ship & Go poate fi chiar după colț! De aici trimiți sau ridici o expediere când nu ești acasă!

Urmărește coletul și bucură-te de opțiuni utile

Gestionează toate coletele în drum spre tine și beneficiezi de opțiuni utile. Noul Cargus Mobile App- atăt de comod!